Oriëntatiegesprek

Conflict Coach - voor jezelf of het hele team

 • Full Certified Conflict Coaches
 • Informele rol en setting
 • Persoonlijk & Maatwerk

Conflict Coach - effectieve begeleiding

Soms is mediation voor een partij of een team een zwaar middel.

Mayet Mediators  begeleiden of coachen teams in een samenwerkingsprobleem. Daarbij komen de onderlinge interacties, de communicatie en samenwerking aan de orde. Dit kan leiden tot een constructievere samenwerking, teambuilding, efficiënte samenwerking en meer onderling begrip.

Conflict coaching kan ook in een 1-op-1 situatie. we coachen dat de persoon die conflictvaardiger wil worden. Door middel van communicatie- en mentale modellen coachen we naar meer persoonlijke effectiviteit en het nemen van persoonlijk leiderschap.

Ben je benieuwd wat we voor jou of voor een team kunnen betekenen? Teamcoaching is altijd maatwerk. Neem dat gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Teambuilding

Willen jullie de onderlinge samenwerking verbeteren? Vaak doen we dit door middel van een teamtraining, waarin na een duidelijk intakegesprek en plan van aanpak, maatwerk aan de leerdoelen wordt gewerkt. Altijd in een veilige setting. We werken daarbij met verschillende werkvormen, meestal gebaseerd op communicatiemodellen, interventiemethodieken, conflictstijlen en voorkeursgedrag aan de hand van ieders karakter en persoonlijkheid. Persoonlijke effectiviteit, assertiviteit en persoonlijk leiderschap zijn kernmethoden.

Teambuilding is bij uitstek geschikt voor een positief proces, samenwerking in een goede sfeer. Voor ons is belangrijk dat de deelnemers moe en voldaan van de intensieve dag naar huis gaan, en tegelijkertijd blij, positief en een heleboel nieuwe bagage de dag beleven.

Tenslotte is voor ons de borging daarbij ook belangrijk. We leren de deelnemers geen kunstje, maar kunstenaar zijn.

Relatieproblemen - Scheiden of Blijven

Is je relatie is te goed om uit elkaar te gaan, maar te slecht om te blijven?

Een vraag die veel mensen bezig houdt.

 • Moet je gaan vechten voor je relatie?
 • Moet je de liefde nog een kans geven?
 • Voel jij een grote ontevredenheid over je partner en irriteer je je mateloos?
 • Welke kenmerken en signalen vertoont een partner die grote twijfels heeft over de ander en over jullie relatie?
 • Wat nu als er nieuwe problemen ontstaan binnen je relatie of je huwelijk? Wordt het je heel makkelijk allemaal veel te veel?

Vaak komen alle onaangename kanten van zowel je partner als van je relatie of huwelijk, dubbel zo sterk naar voren, terwijl alle eventuele goede kanten van zowel je partner als je relatie, compleet lijken te verdwijnen!

Als de liefde langzaam verdwijnt…
Verkeer je in een relationele twijfelfase? Heb je de afgelopen tijd je uiterste best gedaan om je relatie of huwelijk te redden, door alles te doen wat in je macht ligt om de relatie te verbeteren? Heb je van alles geprobeerd om de ander gelukkig te maken, om de liefde nog een kans te geven?

Als de liefde binnen je relatie of huwelijk niet meer toereikend blijkt, lijkt alle hoop op herstel van de relatie te zijn vervlogen. Je voelt je gekwetst, je trekt je terug en wacht totdat de ander alles weer goed komt maken. Relatie-inzicht kan dan dé oplossing zijn.

Wat mag je verwachten?

 • Start met een vrijblijvend oriëntatiegesprek, in het begin alleen of liefst samen;
 • Daarna stellen we een concreet stappen- en doelenplan op, afgestemd op jullie situatie en meetbaar in de tijd;
 • We starten in beginsel met 4 sessies, daarna stellen we samen een vervolg vast, afhankelijk van de vooruitgang in denken, voelen en doen;
 • Uitgangspunt is een duidelijk en meetbaar traject, toewerken naar de gewenste situatie.

Meer weten?
Wil je meer weten over relatie-inzicht coaching? Maak hier een afspraak voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek, of bel met een van onze vestigingen. Tijdens dit gesprek kunnen wij u ook een indicatie geven van de kosten voor de begeleiding.

Verschil mediator en conflictcoach

Conflictcoaching is informeler dan een mediation proces. De conflictcoach kan er zijn voor een partij, en is niet per definitie neutraal of onpartijdig. Afhankelijk van de doelstelling kan een maatwerk proces opgestart worden, waarbij de conflictcoach individuele begeleiding doet, samen kijken naar wat belangrijk en nodig is in het conflict voor die persoon. De conflictcoach kan ook een gezamenlijk project begeleiden, waardoor samenwerking en conflictstijlen inzichtelijk worden.

De conflict coaches van Mayet Mediators hebben expertise om conflicten te begeleiden, te adviseren, te coachen. We werken efficiënt en doelgericht aan de hand van een samen opgesteld plan van aanpak.

Neem telefonisch contact met ons op

Heb je een conflict en ben je nieuwsgierig naar de Methode Mayet? Neem telefonisch contact op met een van onze mediators.

Omdat de mediators van Mayet op veel locaties in Nederland kunnen bemiddelen, is er altijd een optie om dichtbij een mediationtraject in te plannen. Ben je in een conflictsituatie beland of ga je scheiden? Neem gerust contact met ons op via
085 – 773 02 12.

We connect, inspire, share & grow people!

Persoonlijke effectiviteit, alleen én in het team

Ieder krijgt een helder en persoonlijk antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe ontstaat gedrag en waarom reageer ik vaak anders dan ik wil?
 • Hoe kan ik verantwoordelijkheid nemen voor alles wat me overkomt?
 • Welke dingen versterken me en welke kosten me energie?
 • Wat belemmert me nog om mijn eigen ding te doen en assertief te zijn?
 • Hoe kan ik elke situatie volledig naar mijn eigen hand zetten?
 • Hoe omschrijf ik wat ik wil, waardoor ik het nu wél voor elkaar krijg?