Oriëntatiegesprek

Beoordeling:

Familiemediation

Jarenlange stress en verdriet, wat zonde van de tijd achteraf

Het was afgelopen woensdag een bijzondere dag. Het doel was duidelijk, maar het leek initieel ver weg! Jullie hebben ons en iedereen hier op een perfecte manier doorheen geloosd, met als resultaat alleen maar winnaars, hoe mooi en bijzonder is dat!

Jullie gaven al aan dat het een dankbaar beroep is, en dat begrijpen we na deze ervaring ook. Van onze kant kunnen we stellen dat mediation een heel goed medium is en ook écht werkt voor alle partijen, althans als de begeleiding goed en professioneel is en als er een goede intentie is bij alle partijen.

Jullie konden die begeleiding wat ons betreft niet beter doen met een super mooi resultaat tot gevolg en daar zijn we jullie bijzonder dankbaar voor!

Jarenlange stress en verdriet, wat zonde van de tijd achteraf.

Broers en zussen al jaren in stress. En eigenlijk missen ze elkaar zo. Waar ging het mis? Wat waren de misverstanden? Mag je er eigenlijk wel zijn in het gezin, of was het altijd al zo dat de een of de ander een bepaalde rol inneemt. Dan voel je  je ineens niet meer welkom. Ondertussen was er in de verschillende gezinnen ook van alles aan de hand.

En dat kan je niet meer delen. Niet meer delen en geen herinneringen met elkaar opbouwen. Wat een verdriet. Mediation helpt dan echt, wanneer je je kwetsbaar durft te worden. Wanneer er ruimte komt om naar elkaar te luisteren, wanneer er begrip komt omdat je dingen hoort die je helemaal niet wist. Daarom is de unieke methode van familiemediation van Mayet zo helend geweest.