Oriëntatiegesprek

Over Mayet

  • Kennis en deskundigheid
  • Betrokken met compassie
  • Ervaring en kwaliteit

We connect, inspire, share en grow people

Over ons

Bij Mayet Mediators werken mensen-mensen. Wij hebben ruime levenservaring en zijn als mediator in balans.

In 1999 is destijds onder de naam Bureau Mayet opgericht, 10 jaar later in 2009 zijn Gert Vonk en Charlotte Verbraak full time en professioneel in conflicten gaan bemiddelen. Naast scheidingsbegeleiding is de praktijk door de jaren heen uitgegroeid tot allerlei mediations en conflictbemiddelingen. Zij zijn expert mediators in complexe conflicten en bij complexe systemen. Zij hebben een unieke bemiddelingsmethode ontwikkeld, die zeer effectief en efficiënt is gebleken.

Inmiddels is Mayet Mediators als bedrijf gegroeid, en zijn er meer Mayet Mediators, die werken met de Mayet Methode. Op deze manier kunnen we nog meer conflicten oplossen en bemiddelen op onze unieke manier. Alle mediators werken vanuit de diepe drijfveer om bij te dragen aan meer vrede, begrip, erkenning en verbinding op de wereld.

De kwaliteit van zowel de mediators, als de achterliggende werkzaamheden, waaronder het door Mayet ontwikkelde financieel scheidingsrapport, heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen bij een heleboel cliënten. Mayet Mediators werken met compassie, vanuit het hart. Zacht op de persoon, verbindend in communicatie, oplossingsgericht als het moet. Mayet Mediators zijn doortastend en kunnen wanneer het nodig is ook doorpakken.

Door zowel fiscaal, financieel en juridische kennis, áls kennis van verschillende conflict- en communicatie en mentale modellen, kunnen wij conflicten zowel zakelijk als emotioneel op een goede manier helpen oplossen.

Heb je een conflict en ben je nieuwsgierig naar de Methode Mayet? Neem contact op met een van onze mediators, en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan! Eerst een brochure downloaden kan natuurlijk ook altijd.

"Het was een bewogen, emotionele ochtend. Dankzij de betrokkenheid en inzichten van Mayet heeft het tot een uiteindelijk goed resultaat geleid"

We connect, inspire, share en grow people

Uit elkaar? Met elkaar! Samen opgelost.

Conflict? Je hoeft er niet alleen voor te staan.

De aanpak van Mayet Mediators richt zich op een effectieve en efficiënte manier om vervelende kwesties op te lossen. We zijn transformatieve mediators en volgen de leer van het verbindend of geweldloos communiceren tijdens de conflictbemiddeling. In de meeste gevallen blijft de relatie behouden nadat het conflict is opgelost. En wanneer je uit elkaar gaat, dan is het mogelijk geworden om in goed overleg de wegen te scheiden. Zoek je een mediator? Wil je een conflict oplossen, ook al lijkt het nog zo complex? Neem gerust contact met ons op of download een van de brochures.