Oriëntatiegesprek

Kwaliteitswaarborging

  • MfN of ADR Kwaliteitsregister
  • Professioneel
  • High Trust

Op onze kwaliteit mag je rekenen

Leren is een continu proces, ook voor Mayet Mediators. Daarom komen wij regelmatig bij elkaar voor intervisie en supervisie bijeenkomsten, inhoudelijke permanente educatie, training en opleiding. Op onze inhoudelijke kwaliteit mag iedere cliënt rekenen.

We zijn aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland het het ADR-register. Deze registers bevorderen de professionaliteit van het beroep Mediator / Conflictbemiddelaar. Wij houden ons daarom aan de gedragsregels en reglementen van de registers.

Wij zijn daarnaast bij de Raad voor Rechtsbijstand toegelaten als High Trust Kantoor. Tevens kunnen wij werken met een pro deo toevoeging, zodat een mediation onder de toevoegingsvoorwaarden ook kan voor mensen met een laag inkomen en/of vermogen.

Tenslotte zijn we aangesloten bij verschillende verenigingen van mediators, waaronder de Nederlandse Mediators Vereniging (NMv) en de Vereniging van Mediators in Straf Zaken (VMSZ).

Mayet Mediators zijn een High Trust kantoor

Registermediators en full certified Conflictcoaches

Uit elkaar? Met elkaar! Samen opgelost.

Conflict? Je hoeft er niet alleen voor te staan.

De aanpak van Mayet Mediators richt zich op een effectieve en efficiënte manier om vervelende kwesties op te lossen. We zijn transformatieve mediators en volgen de leer van het verbindend of geweldloos communiceren tijdens de conflictbemiddeling.

In de meeste gevallen blijft de relatie behouden nadat het conflict is opgelost. En wanneer je uit elkaar gaat, dan is het mogelijk geworden om in goed overleg de wegen te scheiden.

Zoek je een mediator? Wil je een conflict oplossen, ook al lijkt het nog zo complex? Neem gerust contact met ons op of download een van de brochures.