Oriëntatiegesprek

Onze mediators

  • Neutraal en objectief
  • Levenservaren en in balans
  • Kennis, ervaring en klwaliteit

We connect, inspire, share en grow people

Onze mediators

Mayet Mediators zijn mensen-mensen. Door onze kennis, ervaring en krachten te bundelen zijn we in staat in heel Nederland een uniek concept van mediation en conflictbemiddeling te bieden. Daarbij zijn complexe conflicten, met veel belangen en moeilijke onderhandelingen aan de orde van de dag. Maak hieronder kennis met onze partners, hun specialismen en aandachtsgebieden.

De centrale organisatie in Halsteren is tijdens kantooruren bereikbaar, coördineert en verzorgt het dossierbeheer, waardoor we een efficiënte procedure en doorlooptijd kunnen garanderen.

En omdat we op veel locaties in Nederland kunnen bemiddelen, is er altijd een optie om dichtbij een mediationtraject in te plannen. Ben je in een conflictsituatie beland of ga je scheiden? Neem gerust contact met ons op via 085 – 773 02 12 of via het contactformulier.

Je hoeft er niet alleen voor te staan. Mayet Mediators begeleiden vakkundig het mediationproces en we zijn neutraal en betrokken op alle deelnemers. Schroom niet, er is altijd een kans op een oplossing.

Uit elkaar? Met elkaar! Samen opgelost.

Conflict? Je hoeft er niet alleen voor te staan.

De aanpak van Mayet Mediators richt zich op een effectieve en efficiënte manier om vervelende kwesties op te lossen. We zijn transformatieve mediators en volgen de leer van het verbindend of geweldloos communiceren tijdens de conflictbemiddeling.

In de meeste gevallen blijft de relatie behouden nadat het conflict is opgelost. En wanneer je uit elkaar gaat, dan is het mogelijk geworden om in goed overleg de wegen te scheiden.

Zoek je een mediator? Wil je een conflict oplossen, ook al lijkt het nog zo complex? Neem gerust contact met ons op of download een van de brochures.