Oriëntatiegesprek

Onze werkwijze

  • Betrouwbaar
  • Bereikbaar
  • Prijs/Kwaliteit +++++

We connect, inspire, share en grow people

Onze werkwijze

Wat is mediation in het algemeen?

Wil je op een persoonlijke, efficiënte en betaalbare manier een conflict oplossen, dan is mediation, conflictcoaching of conflictbemiddeling het beste alternatief.

Je kunt voorkomen dat er een juridisch getouwtrek komt, waarin je misschien wel voor de rechter komt. Anders dan rechtspraak, of naast rechtspraak, onze mediationtrajecten leiden tot voor alle betrokken partijen tot acceptabele oplossingen, danwel het beste alternatief gegeven de situatie.

Werkwijze:
Ieder mediationtraject begint met een persoonlijke kennismaking, een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Immers er moet een klik zijn met de mediator en onze werkwijze moet bij je passen. Soms is de kennismaking samen, soms is het als intakegesprek individueel.

We maken een plan van aanpak. De Methode Mayet kenmerkt zich door een heldere procedure en een duidelijk proces. toch is iedere situatie net weer iets anders, dus voor ons is ieder mediationtraject maatwerk.

We bespreken de doorlooptijd van de bemiddeling en te verwachten prijs.

Bij een scheiding regelen we ook het juridisch traject, zodat je niet naar een advocaat hoeft of een familierechtadvocaat hoeft te zoeken voor het regelen van je scheiding.

Wij werken objectief en transparant.

Kortom: Je hoeft er niet alleen voor te staan!
Mayet Mediators gaan we een stuk met jullie mee op pad in het mediationproces. In een duidelijke structuur, objectief en deskundig op het gebied van kennis als bemiddelen. Gespecialiseerd in het maken van vaststellingsovereenkomsten. Bemiddeling naar haalbare en aanvaardbare oplossingen. We trekken we de communicatie vlot.

Mayet Mediators weten op deze wijze van de mediation een positief proces te maken, dat helend kan zijn en ruimte geeft voor de toekomst.

Nieuwsgierig? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan!

Uit elkaar? Met elkaar! Samen opgelost.

Conflict? Je hoeft er niet alleen voor te staan.

De aanpak van Mayet Mediators richt zich op een effectieve en efficiënte manier om vervelende kwesties op te lossen. We zijn transformatieve mediators en volgen de leer van het verbindend of geweldloos communiceren tijdens de conflictbemiddeling. In de meeste gevallen blijft de relatie behouden nadat het conflict is opgelost. En wanneer je uit elkaar gaat, dan is het mogelijk geworden om in goed overleg de wegen te scheiden. Zoek je een mediator? Wil je een conflict oplossen, ook al lijkt het nog zo complex? Neem gerust contact met ons op of download een van de brochures.