Oriëntatiegesprek

Referenties mediation scheiding en familiekwesties

Deze referenties van mediation trajecten zijn met toestemming van de betrokken partijen geplaatst.

Juist bij conflicten kiezen mensen er voor om anoniem te blijven en daardoor geen referenties op het internet achter te laten. Op deze manier delen wij hun ervaring.

“De ritjes naar jullie toe, brachten me even in concentratie. De scheiding was moeilijk en we hadden steeds ruzie. De ritjes terug waren steeds weer een opluchting. Waanzinnig, die energie die jullie brengen. Dat wilde ik kwijt.” – Brenda de V – Rotterdam.

“We hebben goede gesprekken met jullie gehad, die ons aan het denken hebben gezet. Jullie zeggen alle open eindjes eruit, nou dat klopt. Daar hadden wij nooit allemaal aan gedacht. Het is de investering dubbel en dwars waard! Thanks!” – Familie van der L – Bilthoven.

“Mag ik nog een keertje langs komen? Dit voelde voor mij heel fijn. Op school wil ik niet praten en gelukkig hebben jullie geen pak aan!” – M de K, 15 jaar – Kinderverhoor ipv rechtbank.

“Doorgaan als goede ouders is jullie missie bij de begeleiding van een scheiding. Dat vertelden jullie in het begin. Jullie missie is wat ons betreft geslaagd! Bedankt.” – A.S. – Roosendaal.

“We zagen het niet meer zitten. De ruzies werden steeds erger. Gert heeft ons aan het denken gezet en terug aan de tafel gebracht. Jullie wisten ons weer in beweging te zetten. Toen konden we weer nadenken. Jullie zijn een super-team.” – Familie van der G – Etten-Leur.

“Ondanks dat we bijna op het punt stonden om naar een advocaat te gaan, hebben jullie ons bij de les gehouden en steeds gewezen op de kinderen en ons ouderschap. Ben je nog in oplossingen aan het denken? zeiden jullie dan. Het helpt gewoon. Ben blij toe.” – H vd B – Bergen op Zoom.

“Ik kan wel stellen dat we zonder jullie er niet zo goed uitgekomen waren voor de kinderen. Jullie hadden ook aandacht voor onze families en het geloof. Het was moeilijk, maar ik ben heel tevreden achteraf.” – G van D – Tholen.

“Ik wist in het begin niet wat ik moest verwachten. Het heeft wel geholpen. Ik heb mijn hart luchtig gehuild.” – Kind van 11 – Bergen op zoom

“Zo’n ouderschapsregeling, wat komt er veel bij kijken. Dat wisten we niet. Fijn dat jullie zelf met onze dochter hebben gepraat. En jullie hebben ons echt geleerd te denken vanuit de oplossing en niet het conflict! Dank je wel!” – M – Hoogerheide.

“We woonden al apart en we hadden al lang niet meer goed met elkaar gepraat. Toch wilden we er samen uitkomen voor de kinderen. En dat is gelukt, dank zij de goede gesprekken bij jullie. Ik ben er erg dankbaar voor.” – Dhr. K – Eindhoven.

“Zonder jullie hadden wij het niet zo gered! We hadden van te voren goed gekeken, ook naar goedkope scheidingsbureaus. Na het oriëntatiegesprek gekozen voor jullie persoonlijke benadering en wat jullie uitlegden over wat er allemaal bij komt kijken bij een scheiding. Dit hadden we anders nooit zo bedacht en op papier gekregen! Ik zal jullie altijd aanbevelen.” – P van der A – Roosendaal.

“We hadden alles al bedacht en wilden snel doorpakken. Dat is ook gelukt. Toch hadden jullie nog goeie tips waar we niet aan dachten. Nu is het helemaal zoals we bedoelden. We kunnen allebei verder, al zal het soms toch nog moeilijk zijn, maar ja…” – M . Goedegebuur – Goes.