Oriëntatiegesprek

Referenties zakelijke mediations

Wij werken bij conflicten in zowel het MKB als beursgenoteerde bedrijven. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in mediation in het onderwijs,  gezondheidszorg en bij de overheid.

Wij hebben voor onder andere deze bedrijven zakelijke bemiddelingen, arbeidsmediations, team/conflictcoaching succesvol uitgevoerd:

Albert Heijn, Coca Cola, ESJ accountants, ACCON accountants, CargoLift, Dataflex, HAGO zorg, Hoogerbrugge kwekerij, Altrif Label, Box Spring Design, RICOH, Golfcentrum, diverse gemeenten (o.a. Tilburg, Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht), diverse ziekenhuizen (Bravis ziekenhuis, Maasstad ziekenhuis, UMC Erasmus, ADRZ Goes en ZorgSaam Vlissingen, Livit Zorg, Tante Louise), UCR, Protinus IT, Zeeuws Museum.

“Geachte mevrouw Verbraak, Beste Charlotte, Nogmaals dank voor de begeleiding en prettige manier waarop u de zaak voor ons heeft verzorgd. Het is zeer spijtig dat dit is gebeurd, maar het leven is eenmaal wat je overkomt terwijl je bezig bent plannen te maken. Het is niet anders.” – Arbeidsmediation – Werknemer.

“Het gaat om elkaar begrijpen en weten hoe ieder erover denkt. dit brengt begrip en iedereen tot andere inzichten. Er kunnen dan goede werkafspraken worden gemaakt die ook zakelijk geëvalueerd kunnen worden. Je kunt weer verder met elkaar. Mediation helpt daarbij.”- Team-work mediation.

“Problemen op de werkvloer kunnen leiden tot spanningen. Wanneer de onderlinge relaties weer kunnen worden hersteld en er goede werkafspraken kunnen worden gemaakt, dan kan het team weer verder. Dat is fijn en erg belangrijk.” – Arbeidsmediation – Samenwerking.

“We hebben goede gesprekken gehad, de oplossingen waren nabij. Jammer dat het uiteindelijk niet gelukt is. De inzichten zijn wel gekomen, de advocaten zullen er met onderhandelingen nu best wel uitkomen. Dus zinloos was het niet. Bedankt voor de inzet.” – HR- exit mediation.

“Bezuinigingen en reorganisaties vallen niet mee. Fijn om met een professionele derde tot oplossingen te komen. Mooi resultaat, waarbij rekening werd gehouden met ieders mening en gevoel. Ik heb er zelfs veel van geleerd.” – Arbeids-exit mediation.

“Omdat we in het bedrijf naast collega’s ook persoonlijk op goede voet staan met elkaar, is het des te belangrijk om ook goed uit elkaar te gaan. Bedankt voor je inzichten en structuur in het ontrafelingsproces.” – Arbeidsmediation – Exit-mediation.

“Beste Charlotte, wij hebben dit nog nooit meegemaakt als HR-managers. We vonden het goede gesprekken waarbij alle betrokken partijen aan bod zijn gekomen. Je gaf ruimte voor de emoties en daarna heb je de onderhandelingen uitstekend geleid. Bedankt voor de moeite.” – HR- samenwerking team.

“Goede dag, Ja, moeilijk iets te schrijven aan u. Wat een gedoe was dat allemaal. Sorry als mijn advocaat u slapeloze nachten heeft bezorgd. Dankjewel voor alle goede zorgen. En sorry nogmaals voor mijn escalerende advocaat, dat vond ik zelf helemaal niet fijn. Hoop het hiermee een beetje goed te maken. Ik was blij met u.” – Werknemer exit mediaton

“Charlotte, Gert en Jolanda allemaal hartelijk dank voor het ‘warme nest’ waarmee ik me afgelopen periode bij jullie heb omringd. Bedankt voor jullie begrip, tijd en vakkundigheid. Niet dat ik hoop op een nieuw conflict maar vast tot ziens op diverse gelegenheden.” – Arbeids – exit mediation.

“Beste Charlotte, Het was een bewogen en emotionele ochtend, die dankzij jouw inzicht en betrokkenheid in deze situatie tot een uiteindelijk resultaat heeft geleid.” – Exit-mediation management.

“Soms is het moeilijk om in de moderne technieken en het computertijdperk mee te kunnen als werknemer. En als er dan gereorganiseerd wordt, dan ben je een keer aan de beurt. Dat is hard, het valt niet mee. Toch moeten er oplossingen komen. Je gehoord voelen en daarin serieus genomen worden is een van de opbrengsten van de mediation. Dan komt er uiteindelijk een voorstel waarmee je verder kunt. Dank je wel voor de professionele inzet Charlotte.” – Exit mediation – Reorganisatie en vooruitgang.