Oriëntatiegesprek

Samira el Batioui – Mayet Mediators Rijswijk

gepubliceerd op: 16 november 2021

Samira el Batioui – nieuwe partner voor Mayet Mediators Rijswijk

We zijn ontzettend blij en verheugd om aan jullie voor te stellen: Samira el Batioui.

Samira is afgestudeerd jurist en MFN-registermediator. Zij richt zich op de familiepraktijk en daarnaast samenwerkingsverbanden en arbeidsmediations. Haar interesse gaat vooral uit naar conflicten door cultuurverschillen of verschillen rondom het geloof. Door deze diversiteit kan zij zich enorm inleven in de situatie van scheidende stellen in het algemeen, kinderen in een scheiding en de manier waarop binnen verschillende culturen wordt omgegaan met het oplossen van conflicten.

Door haar juridische achtergrond is zij bedreven in het maken van vaststellingsovereenkomsten en contracten. Kortom een all-round registermediator met veel ervaring en kwaliteit voor de regio Rijswijk en omgeving.

Specialismen: Scheidingsbemiddeling, Samenwerkingsverbanden, Conflicten door cultuurverschillen, Arbeidsmediation, Marokkaanse scheiding. We zullen onze dienstverlening en haar specifieke specialismen verder uitwerken via de kennisbank.

Samira richt zich ook op het indienen van echtscheidingen in Marokko zelf. Daardoor kan een stel hier in Nederland scheiden onder de Nederlands Recht en kunnen we tegelijkertijd ook de scheiding in Marokko zelf regelen. Samira heeft daarnaast kennis en ervaring op het gebied van de oosterse culturen, de manier waarop conflicten worden opgelost, de familiesystemen en

waarden en normen en op het gebied van geloof en de Islam. Hierdoor kunnen we ook moslims een goed maatwerk traject bieden, wanneer er sprake is van een echtscheiding, een arbeidsconflict of een samenwerkingsconflict. De Nederlandse conflictpartner is in alle objectiviteit daardoor gehoord en begrepen. Lees hier meer over Samira.

Welkom Samira en veel succes!