Oriëntatiegesprek

John De Jong

Na 27 jaar internationaal werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven (sierteelt en agrarische sector) in diverse directie en managementfuncties merkte ik dat met mijn kennis en ervaring een logische volgende stap in mijn carrière is om mensen te bemiddelen en dichter bij elkaar te brengen.

Ik ben er trots op om een Mayet Mediator te zijn en heb met als partner aangesloten voor de regio Lansingerland. Daarnaast heb ik vanuit mijn werkzaamheden bijzondere affiniteit op het gebied van de sierteelt, bloemen en planten. Bij kwekers, handelaars en exporteurs. ik zal me daarom ook richten op de agrarische wereld, de (glas) tuinbouw en het aanverwante bedrijfsleven.

De Methode Mayet in combinatie met mijn eigen authentieke stijl, maken dat ik met veel betrokkenheid en drijfveer mijn werk als mediator uitvoer.

“Als sportmasseur heb ik inmiddels een praktijk opgebouwd waarin ik mensen help om inzicht te geven bij lichamelijke en geestelijke klachten. De afgelopen jaren heb ik studies gevolgd en interesse ontwikkeld op het gebied van holistisch denken, lichaam en geest zorgen samen dat mensen hun eigen klachten kunnen verhelpen door anders te gaan denken en te bewegen. Door met elkaar hier over te praten komt de oplossing vanzelf.

Inmiddels ben ik volledig opgeleid tot mediator. Mijn werkzaamheden als mediator sluiten hier mooi bij aan waarbij je achterliggende motivaties en wensen inzichtelijk maakt met elkaar zodat de relatie hersteld kan worden.
Het gezamenlijk op willen lossen van het conflict en zelf invloed uit willen oefenen op de oplossing bij mediation spraken mij aan en heb mij door middel van opleidingen hierin gespecialiseerd.”

Specialismen

  • Familiemediation
  • Scheidingsbemiddeling
  • Zakelijke mediation
  • Conflicten in de (Glas)tuinbouw & aanverwante sectoren
  • Buurtbemiddeling