Oriëntatiegesprek

Vertrouwenspersonen

  • Een veilige en gezonde werkplek
  • Integriteitskwesties en klokkenluiden
  • Een luisterend en adviserend oor

Extern vertrouwenspersoon

Mayet Mediators zijn ervaren vertrouwenspersonen en daarmee een luisterend oor voor ieder die op zijn werkplek of in de organisatie te maken heeft met ongewenst gedrag.

Als vertrouwenspersoon luisteren wij naar het verhaal van de melder. We staan naast de melder en samen bekijken we welke stappen er genomen kunnen worden.

Het kan gaan om een persoonlijke beleving of situatie ten aanzien van ongewenst gedrag of het kan gaan over misstanden binnen het bedrijf of de organisatie.

We ondersteunen de melder en bewaken het verloop van de afhandeling van de klacht en de gemaakte afspraken. Omdat we als extern vertrouwenspersoon onafhankelijk zijn hebben we niets te maken met de machten en krachten binnen de werkomgeving. En dat maakt de drempel voor de melder stukken lager!

Ben je op zoek naar een extern vertrouwenspersoon voor je organisatie? Neem gerust met ons contact op!

BEL ONS VOOR INFORMATIE

Lid Klachten- en geschillen commissie

Mayet Mediators kunnen ook aangesteld worden als extern lid van een klachten- of geschillencommissie. We hebben daarbij ruime ervaring in de zorg, scholen en overheden.

Zoek je een extern lid voor een klachten- of geschillencommissie?

Neem gerust contact op, dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen.

BEL ONS VOOR INFORMATIE

Extern voorzitterschap

Verwacht je dat een bespreking lastig wordt? Komen besluiten langzaam tot stand? Zijn er verschillende belangen? Wil de voorzitter de handen vrij hebben in het overleg? Is er reflectie nodig op de wijze van samenwerken?

Dan staan Mayet Mediators paraat om als externe voorzitter de onafhankelijke gespreksleider te zijn. Wij hebben geen belang bij het resultaat van de bespreking. Als onafhankelijk gespreksleider ligt de focus vooral op de bijdrage van deelnemers, het besluitvormingsproces en de totstandkoming van het resultaat.

Lijkt het je wat om met een extern voorzitter te werken? Neem gerust contact op, dan kijken we wat we voor jullie kunnen betekenen.

BEL ONS VOOR INFORMATIE

"Mayet Mediators hebben een rijke en veelzijdige ervaring. Dat vertaalt zich naar het werkveld."

MfN-peerreview: Hoogst haalbare kwaliteit in Nederland